fbpx

Ρουίζ Αμπράο: «Αγαπώ τη χώρα – Νιώθω μισός Έλληνας»

Ρουίζ Αμπράο: «Αγαπώ τη χώρα – Νιώθω μισός Έλληνας»

Πιο Έλληνας… και από τους Έλληνες νιώθει ο παίκτης του Ο.Φ.Η., Ρουίζ Αμπράο, που δε σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την Ελλάδα.

Ο 26χρονος αθλητής, θα αγωνίζεται για 4η χρονιά στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά φέτος θα φορά τα ασπρόμαυρα της Κρητικής ομάδας.

Έπειτα από το πέρασμα του από Παμβοχαϊκό, ΠΑΟΚ και Κηφισιά, ετοιμάζεται να γράψει νέες σελίδες στην ήδη εξαιρετική καριέρα του, και έχει τεθεί ήδη στη διάθεση του προπονητή του.

Σε δηλώσεις του, ο Βραζιλιάνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, εμφανίστηκε ανυπόμονος για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα του, ενώ δεν έκρυψε και τη χαρά του που θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Κώστα Δεληκώστα.

Όσα είπε ο Ρουίζ Αμπράο:

«Νιώθω…μισός Έλληνας, αγαπώ τη χώρα σας, ενώ και το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου, με δυνατές ομάδες και καλούς παίκτες. Χαίρομαι που είμαι στον ΟΦΗ και θα δουλέψω ξανά με τον κ. Δεληκώστα. Εύχομαι μια καλή χρονιά σε όλους και για την δική μας ομάδα, να πετύχει τους στόχους της. Για αυτό το λόγο ήρθα στον ΟΦΗ, για να τον βοηθήσω. Έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να ανταγωνιστούμε και τις τοπ ομάδες, της κατηγορίας. Γιατί όχι να μην τους κερδίσουμε και σε κάποιο παιχνίδι.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ