fbpx

Ερναντέζ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της ζωής μου» (pic)

Ερναντέζ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της ζωής μου» (pic)

Μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε ο Φερνάντο Ερνάντεζ, περιγράφοντας τα συναισθήματα του, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (26/11), στο πλαίσιο της 6 αγωνιστικής της Volley League Ανδρών.

Οι “πράσινοι” έκαναν μια τεράστια ανατροπή απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ έχαναν με 2-0 και πήραν το ματς με 3-2 σετ.

Ο Ερναντέζ, στο ποστάρισμα του, τόνισε ότι ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της ζωής του, ενώ αφιέρωσε και τη νίκη στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Κουβανός ακραίος, έγραψε τα εξής: «Μπορώ μόνο να εξηγήσω αυτό που αισθάνομαι στη γλώσσα μου για να γίνει απόλυτα κατανοητό. Το Σάββατο (26/11) ήταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της ζωής μου. Ήταν μια αναμέτρηση γεμάτη από ανθρώπους με έναν στόχο και σκοπό ένα θρίαμβο, την ιστορία μεταξύ των δύο ισχυρότερων συλλόγων στην Ελλάδα. Δεν μπορώ παρά να πω ευχαριστώ στην Ελληνική Ομοσπονδία βόλεϊ, στον Παναθηναϊκό, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και βοηθούς μου, που με βοήθησαν να εξελιχθώ ως αθλητής σε αυτή τη διοργάνωση και να είμαι μέρος αυτού του ντέρμπι. Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, γιατί ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να δείξουμε ένα πιο δυνατό και τεχνικό βόλεϊ. Προσωπικά πρέπει να βελτιωθώ πολύ περισσότερο και να μάθω από τα λάθη μου προπονούμενος σκληρά κάθε μέρα. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός, είναι ένας μεγάλος σύλλογος, γιατί δεν τα παρατάει ποτέ. Αν κάποιος θέλει να μας κερδίσει πρέπει να παίξει μέχρι τον τελευταίο πόντο του τελευταίου σετ πολύ συγκεντρωμένος, όπως όταν ο Τίγρης επιτίθεται στο θήραμά του. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να παίζεις με την καρδιά και αυτό κάναμε το Σάββατο. Η νίκη είναι για εσάς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Θύρα 13 προχωράμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ