fbpx

Μιλενκόσκι: «Πρέπει να σταματήσουμε στα play-offs τον Παναθηναϊκό» (vid)

Μιλενκόσκι: «Πρέπει να σταματήσουμε στα play-offs τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό προχώρησε σε δηλώσεις.

Αρχικά συνεχάρη τους “ερυθρόλευκους” για την κατάκτηση του CEV Challenge Cup και στη συνέχεια αφιέρωσε τη νίκη στο κόσμο που βρέθηκε στο PAOK Sports Arena.

«Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο. Αρχικά, πρέπει να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του CEV Challege Cup, είναι μεγάλο επίτευγμα, ειδικότερα για μία ελληνική ομάδα.

Είχαμε πολύ καιρό να παίξουμε και γι’ αυτό επιλέξαμε να αγωνιστούμε με τους βασικούς, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό ο οποίος είχε τον τελικό του CEV Challenge Cup και επέλεξε να αγωνιστεί με rotation».

Για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ο αντίπαλός του ΠΑΟΚ στα play-offs: «Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα play-offs. Την Τετάρτη θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναιν εξίσου μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να τους σταματήσουμε!».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Μιλενκόσκι: «Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMy8xOC8yMS8yNF81Ml82NDE2MmMyNDViMGY4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M5S”,”uploadDate”:”2023-03-18T21:27:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cr9tn5vqep2x”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ