fbpx

Τζουλιάνι: «Θα κυνηγήσουμε τους εγχώριους τίτλους» (vid)

Τζουλιάνι: «Θα κυνηγήσουμε τους εγχώριους τίτλους» (vid)

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ3.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, τόνισε πως ο Ολυμπιακός στοχεύει στην κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.

«Προετοιμαζόμαστε για τα play-offs και τα παιδιά, τα οποία δεν πήραν αρκετό χρόνο, έπρεπε να αγωνιστούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Θα κυνηγήσουμε και τους εγχώριους τίτλους, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Δεν ξέρουμε, εάν θα τα κατακτήσουμε, αλλά θα δώσουμε το 100% για να το πετύχουμε», είπε ο Τζουλιάνι.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Α. Τζουλιάνι: «Στόχος μας να διεκδικήσουμε και τα τρία τρόπαια»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMy8xOC8yMS8xNF8zN182NDE2MjliZDIxNWVjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M16S”,”uploadDate”:”2023-03-18T21:16:06.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cr9tfji6qlu9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ