fbpx

Final-4 Ανδρών, Μιλενκόσκι: «Το κύπελλο είναι η διοργάνωση που δεν έχει φαβορί»

Final-4 Ανδρών, Μιλενκόσκι: «Το κύπελλο είναι η διοργάνωση που δεν έχει φαβορί»

Στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 14.30 η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Στο Δημαρχείο βρέθηκαν οι προπονητές των τεσσάρων φιναλίστ (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Μίλωνας) και μίλησαν για τη διοργάνωση στην Καλαματάτα.

Αρχικά ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε μια βολεϊκή πολύ όπως η Καλαμάτα. Πολλοί αθλητές, προπονητές έχουν βγει από αυτήν την πόλη. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και την ΕΟΠΕ που μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε ένα ωραίο τουρνουά. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, έχουμε κάνει πολλές υπερβάσεις φέτος. Παίξαμε στην Ευρώπη για πρώτη φορά, μπήκαμε στα πλέι οφ και διεκδικούμε το πρωτάθλημα, έχουμε γεμίσει το γήπεδό μας. Έχει γίνει πολύ σοβαρή στην ομάδα από τη διοίκηση έως το σταφ και τους παίκτες, είμαστε εδώ για να χαρούμε τη συμμετοχή. Είμαστε οι μόνοι που αν δεν πάρουμε το κύπελλο δε θα είμαστε αποτυχημένοι. Είμαστε το αουτσάιντερ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια, εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Αμέσως μετά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ανέφερε: «Θέλω να πω ευχαριστώ στον πρόεδρο και στον δήμαρχο της Καλαμάτας για τη διοργάνωση του Final-4. Ένα φανταστικό μέρος. Αύριο θα παίξουμε με μια ομάδα, την οποία σεβόμαστε πάρα πολύ. Είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ο τελικός είναι σε δεύτερο πλάνο, πρώτα από όλα σκεφτόμαστε τον ημιτελικό κόντρα στον Μίλωνα».

Ύστερα, τον λόγο πήρε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, που προκριθήκαμε στο Final-4. Είμαστε έτοιμοι. Το κύπελλο είναι η διοργάνωση που δεν έχει φαβορί. Έχουμε να χάσουμε από τις 14 Ιανουαρίου, από τότε έχουμε μόνο νίκες στην Ελλάδα και τις περισσότερες με 3-0. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε τους αγώνες. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, άλλωστε στους επτά αγώνες που έχουμε παίξει φέτος έχει κερδίσει τους τέσσερις. Ωστόσο, εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε».

Τέλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, είπε τα εξής: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δήμο της Καλαμάτας και την ομοσπονδία για τη διοργάνωση του Final-4. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι τιμή να βρισκόμαστε σε ένα final 4. Για την τοπική ομάδα ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή άνοδο. Σε αυτή τη διοργάνωση βρίσκονται οι ομάδες που απέδωσαν το καλύτερο βόλεϊ. Δεν υπάρχουν φαβορί. Όλες οι ομάδες έχουν τις ιδέες πιθανότητες. Όσον αφορά την ομάδα μου έχουμε ένα δύσκολο αγώνας. Σκεφτόμαστε μόνο τον ημιτελικό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μας νίκησε τις προηγούμενες δυο φορές που αναμετρηθήκαμε και στο ημιτελικό θέλουμε να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς για τις ήττες που προηγήθηκαν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ