fbpx

Ράπτης στο ApexSports.gr: «Μας χαρακτηρίζει η ομαδικότητα, στον τελικό δεν μετράει η κούραση»

Ράπτης στο ApexSports.gr: «Μας χαρακτηρίζει η ομαδικότητα, στον τελικό δεν μετράει η κούραση»

Χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Ράπτης μετά το τέλος του αγώνα.

Αναφερόμενος στις συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού, τόσο στη σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος, όσο και στη χθεσινή, ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε στο ApexSports.gr πως η κάθε αναμέτρηση έχει τη δική της ιδιαιτερότητα και πως η χαρά για την πρόκριση μπορεί να κρατήσει για λίγο, καθώς ακολουθεί ο τελικός.

Όσο για την αλλαγή ψυχολογίας μετά την απώλεια του πρώτου σετ και τι… διακόπτης γύρισε ώστε να κάνουν την ανατροπή, πρόσθεσε: «Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι είναι η πίεση του σερβίς μας. Στο πρώτο σετ, για παράδειγμα, δεν είχαμε αρκετή αποφασιστικότητα στην επίθεση. Πιστεύω πως μετά βρήκαμε το κλειδί, παίξαμε πιο ομαδικά, αυτό που κάνουμε γενικά. Και αυτή είναι η λέξη που μας χαρακτηρίζει πιστεύω, η ομαδικότητα, γιατί το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι αυτό κι έτσι κερδίζουμε τους αγώνες».

Τέλος, σε ότι αφορά τον τελικό με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, δεν το έχω σκεφτεί καθόλου καθώς το μυαλό μου ήταν στον σημερινό αγώνα, ήθελα να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος, οπότε δεν έχω σκεφτεί τίποτα για αύριο. Ίσως να είμαστε λίγο πιο κουρασμένοι από τον Ολυμπιακό γιατί παίξαμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω σε έναν τελικό δε μετράει ούτε η κούραση, ούτε ο πόνος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ