fbpx

Αμαζόνες: Επιστρέφει στη Νέα Ερυθραία η Βαρουδάκη, ανανέωσε η Χριστοδούλου

Αμαζόνες: Επιστρέφει στη Νέα Ερυθραία η Βαρουδάκη, ανανέωσε η Χριστοδούλου

Μετά την ανανέωση του Βασίλη Πανδή, οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας προχώρησαν και σε δύο ακόμα κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν με την προσθήκη της Δάφνης Βαρουδάκη και την ανανέωση της Χρυσάνθης Χριστοδούλου.

Η ανακοίνωση για τη Βαρουδάκη αναφέρει: «Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της, Δάφνης Βαρουδάκη, της παίκτριας που συνέδεσε το όνομά της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου.

Η πολύπειρη επιθετικός, η οποία ούσα αργηγός ηγήθηκε των δύο ανόδων της ομάδας έως τη VolleyLeague, επανέρχεται στο ρόστερ των Αμαζόνων, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά τους για διάκριση στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το βιογραφικό της Χανιώτισσας αθλήτριας, η οποία ξεκίνησε από τον Ηρακλή Κηφισιάς, είναι πλούσιο και περιλαμβάνει συμμετοχές σε ομάδες όπως το Μαρκόπουλο, η Σαντορίνη και η Θέτιδα Βούλας.

Το Δ.Σ. του Αμαζόνων εύχεται στη Δάφνη Βαρουδάκη υγεία και καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας».

Όσον αφορά την ανανέωση της Χριστολούλου, ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας, έγραψε: «Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την εμβληματική αρχηγό Χρυσάνθη Χριστοδούλου για έναν ακόμα χρόνο.

Η έμπειρη ακραία, η οποία απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου, διανύει την πέμπτη της σεζόν στις Αμαζόνες, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας τους.

Από τη θέση της αρχηγού, αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας να επιτύχει τους στόχους της στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το Δ.Σ. του Αμαζόνων εύχεται στη Χρυσάνθη Χριστοδούλου υγεία και καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ