fbpx

Ορφανός: «Για τον Πήγασο είναι πρωτόγνωρο να φτάσει να παίζει στην Ευρώπη»

Ορφανός: «Για τον Πήγασο είναι πρωτόγνωρο να φτάσει να παίζει στην Ευρώπη»

Ο Πήγασος Πολίχνης ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στους Βαλκανικούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν το διάστημα 4-6 Οκτωβρίου στην Προύσα.

Οι παίκτες του Πήγασου πριν αναχωρήσουν έδωσαν κάποια φιλικά παιχνίδια με την ομάδα του Ηρακλή και του Άρη με τον προπονητή, Γιάννη Ορφανό, να βγάζει τα συμπεράσματα του ενόψει της συνέχειας.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε τα εξής: «Τελείωσε μια περίοδος προετοιμασίας, έχουμε δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια αλλά δυστυχώς δεν έχουμε προετοιμαστεί στο εκατό τοις εκατό, όπως ακριβώς θα θέλαμε και αυτό γιατί οι βαλκανικοί αγώνες ξεκινάνε πολύ νωρίς. Παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι, όσο πιο έτοιμοι γίνεται γι’ αυτή την περίοδο. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια, δύο για τον όμιλο και ένα για την κατάταξη. Νομίζω ότι δεν έχουμε άγχος, για εμάς είναι χαρά.

Για τον Πήγασο είναι κάτι πρωτόγνωρο, καταφέρνει μια ομάδα από την Πολίχνη να φτάσει να παίζει στην Ευρώπη και στο βαλκανικό οπότε πιστεύω ότι θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία για όλους μας. Θα προσπαθήσουμε αν γίνεται κι αν το επιτρέψουν όλες οι συνθήκες να διεκδικήσουμε μια θέση παρά πέρα. Δυστυχώς όπως είπα δεν είμαστε εκατό τοις εκατό έτοιμοι και αυτό γιατί δύο μέρες πριν φύγουμε για την Τουρκία έρχεται να προστεθεί και ο ξένος μας, αυτό όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι από τα αρνητικά της προετοιμασίας, καθώς δεν τον είχαμε από την αρχή και έχουμε μπροστά μας λίγο χρόνο προσαρμογής. Περιμένουμε όμως να μας βοηθήσει όσο μπορεί και αυτές τις μέρες να μπει στο κλίμα της ομάδας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ